Clubmatch BCCB 2013

3 november 2013.... een dag om nooit te vergeten....

De dag waarop de Clubmatch van de Bearded Collie Club Belgie gehouden werd...

Ik schreef in met Sting, Jackson en Joplin.

Op de show aangekomen zag ik in de catalogus dat er voor al mijn honden behoorlijk wat concurrentie was. Ik had dan ook weinig verwachtingen...

 

Maar dat bleek niet juist...

Sting was als eerste aan de beurt in de Jeugdklas. Hij is nog jong, moet nog tien maanden worden, en er stond flinke concurrentie bij ons in de ring, honden die al wat ouder waren als hem. Hij deed goed zijn best, deed netjes wat ik van hem vroeg. De keurmeester, mevrouw Paula Brooks uit Engeland, leek hem wel te mogen. En dat bleek ook wel: ze plaatste hem eerste, waardoor hij zijn tweede J-CAC kreeg!!!! Ik was totaal verrast!! Maar wel heel blij!!! Mijn "baby" werd eerste!!!! Hoera!!!

 

Toen snel Sting uit de ring en gelijk met Jackson erin. Gelukkig was mijn dochter Kiki meegekomen en zij heeft mij prima geholpen met het klaarmaken en wisselen van de honden bij de ring!! Jackson stond in de tussenklas, ook met aardig wat concurrentie. Jackson heeft al heel wat shows gelopen en weet precies wat er van hem verwacht wordt, doet dit ook moeiteloos. En ook hij werd eerste geplaatst!!  Super-blij!!!!!

 

Hierna had ik even rust, want de teven waren pas na de middagpauze aan de beurt. Ik had Joplin ook in de tussenklas gezet, omdat zij haar Belgisch Jeugdkampioenschap al behaald heeft, jeugdklas had dus geen zin meer.

Ze was de jongste in haar klas.

Ook zij heeft al verschillende shows gelopen en weet wat er van haar verwacht wordt. Ze doet het met plezier en kijkt ook telkens naar mij op, alsof ze wil vragen of ze het wel goed doet... zo lief.... De keurmeester vond haar erg mooi en plaatste haar als tweede, en kreeg het res. CAC!!! Ik was meer dan tevreden!!! Alle drie mijn doggies in de prijzen gevallen!!! Wat wil je nog meer!!!

 

Maar het was nog niet afgelopen....

Sting moest nog eens terug, samen met de beste jeugdteef (die ik overigens ook erg mooi vind) om beste jeugd van de show te kiezen. En mijn ventje won weer!!!!! Hij werd hiermee BESTE JEUGD IN SHOW!!!!!

Sting ring uit, Jackson ring in: keuring voor het CAC...... En ja..... wint ook hij weer.... Toen wist ik even niet meer hoe ik het had....

Hierna moesten we gelijk door voor Beste reu.... En die keuze moest genomen worden tussen Jackson en..... Sting!!!! ONGELOFELIJK!!!! Mijn twee kereltjes in de ring voor Beste Reu!!!

Mijn lieve vriendin Vicky Mullens was zo lief om met Sting te lopen, want twee tegelijk te showen is een beetje veel van het goede...

En hier won mijn mooie bruine ventje Jackson.... Hij werd BESTE REU op de Clubmatch van de BCCB in 2013!!!!!!!!

 

Tenslotte was er de Best in Show keuring, deze eer ging naar de teef, een hele mooie dame.  Jackson werd hiermee Res. Best in Show 2013...

Mijn wolk was heel groot en heel roze.....

Echt een dag om nooit te vergeten!!!!

 

482427 10151974797854634 1739124110 n Small

 

    1451434 10151974906689634 110909025 n SmallJoplin 1Exc intermediate Small

 

 

Sting Best Junior Large Small

 

Jackson Best Dog Small

 

Joplin res. best bitch Small

 

Jackson Res. Best in Show Small

 

Miners Lake Two of Us Res. Best in Show Small