Dogshow Luxemburg

Op 7 september was de grote internationale hondententoonstelling in Luxemburg, waar ik, samen met een vriendin, naartoe ben gegaan. Ik had weer Jackson en Joplin ingeschreven.

Het was een heel eind rijden, de wekker ging al om 4.15 uur..... Om 4.50 uur was mijn vriendin hier en samen zijn we naar Luxemburg gereden, een ritje van twee en een half uur. Moe......

Daar aangekomen ontmoeten we nog een paar vrienden en een aantal leuke mensen die ook steeds van de partij zijn op de shows.

Er waren ongeveer 30 honden voor ons, waarna het de beurt was aan de reuen. Na de baby, puppy- en jeugdklas was het de beurt aan Jackson. Hij vindt het nog steeds heel leuk om te doen en weet precies wat er van hem verwacht wordt, hij is makkelijk te showen. Dat heeft ook een goed resultaat gehad en hij werd dan ook eerste in zijn klas: eerste punt op weg naar Luxemburgs kampioen!!! Hoera!!!

 

Na nog een aantal reuen-klassen was het de beurt aan de teven. Weer eerst baby-en puppyklas, daarna Jeugdklas, waarin Joplin stond. Erg spannend, er waren een aantal mooie teven...

Maar de keurmeester had haar keuze gemaakt..... onze Joplin werd eerste van de jeugdklas en daarmee behaalde ze Luxemburgs Jeugdkampioen!!! Whoehaaaa, zooooooo blij!!!!

Maar het was nog niet klaar! Ze mocht ook meedoen voor beste teef. En laat haar dat nou ook nog winnen!!!!! Op een leeftijd van net geen 14 maanden!!!! GEWELDIG!!! Wat ben ik trots op mijn mooie bruine dame!

 

Weer een zeer geslaagde dag met mijn "dream-team"....!

Foto's volgen!