Clubmatch BCVN

Vandaag was de Outdoor Clubmatch van de Bearded Collie Vereniging Nederland (BCVN) in Vlaardingen.

Wat een dag.... 's Ochtends om 6.00 uur van thuis vertrokken.... met REGEN.... naar een buitenshow.... De ene bui na de andere, alleen maar donkere lucht...

Eigenlijk hadden we al helemaal geen zin meer, maar ja, je hebt drie honden ingeschreven, een hoop werk gedaan om ze showklaar te maken... Dus toch maar doorgezet.

Daar aangekomen bleek dat bijna iedereen toch gewoon gekomen was, ondanks het slechte weer! Dat is dan eigenlijk toch weer heel erg ok, toch?


De keuringen begonnen om 10.00 uur stipt.

Onze Sting (Ramsgrove Romancer) was als allereerste aan de beurt. Het was ook zijn allereerste show! Spannend... hoe zou hij zich gedragen, onze wiebelkont!

Hij werd eerste! En hij deed het prima!! Heel enthousiast natuurlijk, zeker toen de keurmeester naar hem toe kwam, maar goed, dat mag, als je nog in de babyklas staat!

Super trots op mijn Engels ventje natuurlijk! Later werd hij ook nog Beste Baby van de Show! Op zijn eerste show, met 5 maanden!

Dat was al een goed begin van de dag!

 

Daarna was het de beurt aan Jackson. Hij stond in de tussenklas met 5 reuen. En hij won!! Hoera! Heel blij natuurlijk, mijn bruine man had zich weer van zijn beste kant laten zien en dat vond de keurmeester gelukkig ook.

 

Tenslotte was onze jongedame Joplin aan de beurt. Zij werd de vorige keer (op haar eerste show!) BOB en ik vond het heel spannend wat er deze keer zou gebeuren... Ook zij stond in een klas van 5 mooie jonge dames... En ja hoor, ze won ook deze keer!!! Wat was ik blij!

Later op de dag werd ze ook nog verkozen tot Beste Jeugdhond van de Show!!

 

En toen scheen het zonnetje..... Blij dat we toch zijn gegaan....

 

IMG 1231 Custom IMG 1254 Custom IMG 1293 Custom