Dogshow Groningen, Leiden en Luxemburg

De afgelopen weken hebben we weer een aantal shows bezocht met Jackson en eentje met Jinx. De resultaten zijn heel verschillend.

Op 3 maart waren we in Groningen,waar Jackson zijn tweede punt behaalde voor de titel Nederlands Jeugdkampioen. Keurmeester was mevr. Ten Cate.

 

 DSC6148 Custom   DSC6156 Custom   DSC6154 Custom

 

Bovendien behaalde hij het Reserve CAC! Super trots natuurlijk op mijn mooie mannetjes....

Drie weken later, op 23 maart zijn we in Leiden geweest. Daar vond keurmeester mevr. Kerssemeijer dat hij slechts een ZG waard was en plaatste hem als derde. Tja, smaken kunnen natuurlijk verschillen....

Leiden 2013 Custom

 

En gisteren zijn we met Jackson en Jinx in Luxemburg geweest. Voor Jinx en mij was het de eerste keer samen, erg spannend, voor het eerst mijn meisje geshowd... Natuurlijk vind ik haar super, maar het is afwachten wat keurmeester mevr. Böhi uit Zwitserland ervan vindt natuurlijk!

Eerst was het de beurt aan Jackson. Hij deed het prima in de ring, gedroeg zich zoals altijd heel goed. Maar jammer genoeg mocht het niet baten, hij werd vierde, gelukkig wel met een Uitmuntend.

Daarna was het de beurt aan Jinx. En ze deed het helemaal toppie... De keurmeester beloonde haar met een Uitmuntend en plaatste haar derde!!!! Ik was superblij en trots op mijn mooie meid...

Jammer genoeg heb ik geen foto van Jinx, wel eentje van Jackson, met dank aan Petra Bonny.

 

Luxemburg Custom